(Proef)sessies/behandelingen met leuke introductieprijzen

Platform de Proeftuin is een netwerk van ervaringsdeskundigen in welzijn van lichaam en geest. Binnen dit netwerk staan studenten ingeschreven die proefpersonen zoeken om mee te oefenen en/of hun praktijkexamen mee te doen. Ook kan je professionals vinden die jou een korting willen geven.

STAP 1 STAP 2 STAP 3 STAP 4 STAP 5
Inschrijven
(gratis)
Zoeken Contact leggen Proefsessie Eventueel vervolgsessies

Hoe werkt het?

Je neemt contact op met degene waar je in geïnteresseerd bent via het e-mail adres dat op het profiel staat vermeld. Financiële afspraken staan op het profiel (of op aanvraag) en worden onderling geregeld. Richtlijnen voor oefensessies liggen tussen € 15,- en € 35,- Ons advies aan de ingeschreven professionals is om kortingen te geven van 10% a 50%.
Je kunt pas zoeken nadat je je hebt ingeschreven.

Intentie

De intentie van het platform is om mensen in contact te brengen met elkaar.
Let altijd goed op je eigen intuitie of het bij je past en bij je hulpvraag aansluit! Vertrouw hierin op jezelf. Lukt dat niet, zoek dan een meer ervaren iemand.
En tegelijkertijd heb vertrouwen: in de database staan allemaal mensen die heel integer met hun studie en hun vak bezig zijn. Bovendien krijgen de meeste studenten en beginnende professionals gedegen supervisie van de verschillende opleidingen.

Inschrijving

Tijdens de inschrijving kun je naast je persoonlijke gegevens optioneel een hulpvraag plaatsen. Geef aan of je profiel zichtbaar is voor anderen, zodat zij met jou contact op kunnen nemen. Contact opnemen gaat altijd via e-mail, nooit per telefoon.
Je kunt in de database zoeken op regio, via een plattegrond van Google Maps.

Ik wil mij inschrijven