Prikborditem

Aanmaakdatum 19-05-2011 18:09
Persoon Marianne Pijnenborg
Categorie Energetisch / Paranormaal / Spiritueel / Healing
Titel Rebalancing Workshops
Plaats Vught
Inhoud

HET LICHAAM IS DE TEMPEL VAN DE ZIEL

De Rebalancing Workshopdagen zijn er voor iedereen die op zoek is naar zelfkennis en met een frisse blik naar zijn of haar leven wil kijken. We werken vanuit het uitgangspunt dat al je ervaringen en overtuigingen een effect hebben op je lichaam.
Je lijf is een unieke bron van kennis en wijsheid. Je bewustzijn van wat er in je lichaam leeft, geeft je directe informatie, die de deur opent naar nieuwe keuzes.
Aan de hand van herkenbare thema’s neem ik je mee op ontdekkingstocht naar jezelf. En reik je vaardigheden aan om bewuster en intenser te leven en het contact met jezelf en anderen te verdiepen.
 
Tijdens de Rebalancing Workshop maak ik gebruik van:
* actieve en stille meditatievormen
* beweging en dans
* adem
* zelfonderzoek en communicatie oefeningen
* open deelrondes

Durf je zo vrij te zijn?  vrijdag 1 juli 2011
Als kind worden we geboren met een natuurlijke mate van levendigheid, spontaniteit en onbevangenheid. Naarmate we ouder worden, houden we steeds meer van deze kwaliteiten in en krijgen een serieuze kijk op het leven. Alles wat je doet, heeft een praktisch nut.
Ervaar hoe het ongeremde kind in jou nog steeds levendig is: speel, lach, dans, zing, daag uit, giechel, verleid, betover en sprankel. Voel je vrij!!
Geniet van wat er is in dit moment, zonder denken, zonder zorgen. Ontdek kanten van jezelf die je nog niet zo goed kent en die je verrassen.
Tijdens deze workshop ga je ook onderzoeken wat jou belemmert om in je vrije levensstroom te zijn. En hoe je de weg weer vrij kunt maken om in contact te komen met je eigen flow.

Leef je verlangens!  vrijdag 16 september 2011
Waar verlang jij naar? Wat zou je graag willen met je leven? Vaak durven we ons diepste verlangen niet te voelen. We dempen ons verlangen om risico van teleurstelling (het kan toch niet vervuld worden) of afwijzing te vermijden. Steeds weer zullen er signalen zijn in je leven die je uitdagen om naar je diepste verlangen te luisteren en te handelen. Tijdens deze workshop ga jij je verlangens in kaart brengen. Je krijgt inzicht in hoe je omgaat met je verlangens (smekend of eisend) en hoe ze geblokkeerd worden.
Je leert je verlangen te herkennen, onderkennen en volledig te omarmen zonder dat het met jou op de loop gaat.

Thuiskomen bij jezelf  vrijdag 11 november 2011
Eindelijk rust. Het is goed zoals het is. Je ervaart innerlijke stilte en vrede, er is geen zoeken, er zijn geen vragen en je hoeft nergens anders meer heen. Dit is jouw thuis! Tijdens deze workshop ga je ervaren hoe het is om te landen in jezelf. Contact te maken met een dimensie in jezelf die dieper en oneindig groter is dan je denken: je ware zelf, je oorspronkelijkheid. Je leert hoe je jezelf daarmee in contact kan brengen, zodat het ook in je dagelijkse leven bereikbaar wordt en het je kan helpen in periodes waarin je met jezelf in de kramp zit. Je leert het leven ervaren vanuit een ander perspectief.

Praktische informatie
Data: Wie ben ik?                27 mei 2011
          Durf je zo vrij te zijn?   1 juli 2011
          Leef je verlangens!    16 september 2011
         Thuiskomen bij jezelf  11 november 2011
Tijd: 9.30 - 17.00 uur
Locatie: Het Jagershuisje, Landgoed Bleijendijk in Vught 
Kosten: € 70,- per workshop (lunch zelf meenemen)
Deelnemers: max. 15 personen
Het is mogelijk je in te schrijven voor één of meerdere workshops.

Begeleiding
Marianne Pijnenborg
Ik ben gediplomeerd Rebalancer en Natuurgeneeskundige. Sinds 1999 heb ik een eigen praktijk voor Lichaamsgerichte Therapie en Coaching in ’s-Hertogenbosch waarbij ik cliënten individueel begeleid met Rebalancing, massage, natuurgeneeskunde en reinigingskuren.
Naast Rebalancing Workshopdagen organiseer ik ook de Workshop Partnermassage.

Assistente
Nicole Jansen
Ik heb ervaring met diverse vormen van lichaamsgerichte therapie, yoga, dans, en intuïtieve ontwikkeling.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor één of meerdere workshops. Dit kan telefonisch bij Marianne Pijnenborg (06 – 28518357) of via e-mail (info@praktijkkaroena.nl). Vermeld daarbij je naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en geef aan voor welke workshop(s) jij je inschrijft. Door het totaalbedrag over te maken op giro 8202394 t.n.v. Karoena te 's-Hertogenbosch is je plaats voor de workshop gereserveerd. Een bevestiging en nadere informatie krijg je toegestuurd.