Prikborditem

Aanmaakdatum 16-02-2011 15:12
Persoon Marianne Pijnenborg
Categorie Massage
Titel Partnermassage
Plaats Waalwijk/ Den Bosch
Inhoud

EEN VERDIEPING IN CONTACT EN AANRAKING
Sinds 2008 geven Marianne Pijnenborg en Franc van der Aa samen de Workshop Partnermassage. Steeds meer geliefden ervaren hoe heerlijk het is om een dag met aandacht elkaar te leren masseren. Een reactie van de deelnemers: “Wij kijken op een wel besteedde zondag terug en hebben ervaren hoe belangrijk aanraken en aangeraakt worden is. Dat zouden we eigenlijk vaker moeten doen, want thuis komt het er niet van”.  

Het programma is voor beginners en gevorderden en bestaat uit het aanleren of opfrissen van eenvoudig toe te passen massagetechnieken die elk moment te gebruiken zijn en tot een volledige ontspanning leiden.
Daarnaast bieden we jullie nog andere massagevormen aan waarin je meer gaat aanraken vanuit intuïtie en gevoel. Er is ruimte om je eigen creativiteit in te brengen.
Er wordt een sfeer gecreëerd van respect, voelen en mogen zijn wie je bent. Ervaring met massage is niet nodig om deel te kunnen nemen aan deze dag. Naast deze technieken zullen we het programma omlijsten met momenten van stilte en beweging. Dit geeft een extra verdieping aan het geven en ontvangen van een massage.

Heb je nog inhoudelijke of persoonlijke vragen dan kun je bellen met Marianne Pijnenborg (06 – 28518357). Het is ook mogelijk om een individuele afspraak te maken voor partnermassage. Jullie krijgen dan samen 2 ½ uur les in de praktijk in ’s-Hertogenbosch.

Docenten
Marianne Pijnenborg is gediplomeerd Rebalancer, masseuse en natuurgeneeskundige. Zij heeft een praktijk voor Lichaamsgerichte Therapie en Coaching in ’s-Hertogenbosch. Daarnaast geeft zij cursussen ontspanningsmassage en trainingen aan bedrijven met Rebalancing.
Franc van der Aa is gediplomeerd Rebalancer en werkt als senior coach/adviseur bij een onderwijsadviesbureau. Hij begeleidt daar tevens veranderingsprocessen in teamverband.

Praktische Informatie
Data: zondag 12 februari 2012
Tijd:  9.30 - 17.00 uur
Locatie: ’t Keerpunt, Winterdijk 30b in Waalwijk
Kosten: € 85,- p.p. (incl. uitgebreide lunch) 

Aanmelden
Je kunt deelnemen als je elkaars partner bent, maar het is ook prima deel te nemen als gelegenheidsstel. Ook voor vriendinnen en vrienden is dit een leuke gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. Aanmelden voor de workshop kan telefonisch bij Marianne Pijnenborg (06 – 28518357) of via e-mail (info@praktijkkaroena.nl).